28 September 2023 - Midden Nederland Hallen

DIZ Day 2023

Inschrijving gesloten - Wil je toch graag aansluiten , wees welkom!


Op donderdag 28 september is DIZ Day 2023 the live edition! Een dag speciaal voor onze klanten, waar we elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en inspiratie bieden rond het thema 'de kracht van verbinding'.

Het programma krijgt inmiddels steeds meer vorm! Zo komt Marcel Levi zijn ervaringen in de zorg delen en is Anita Witzier onze host van de dag.  Deelname aan DIZ Day 2023 is geheel kosteloos. We zien je graag de 28ste in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

dizday-2023-logo-600x600-cirkel
Thema DIZ Day 2023

"De kracht van verbinding"

Dit wil je niet missen, dus meld je hieronder aan!

MicrosoftTeams-image (63)
Daghost Anita Witzier vertelt

Waarom DIZ Day?

Anita Witzier, onze host tijdens DIZ Day 2023 is enthousiast over het thema 'De kracht van verbinding' en het programma. Bekijk hiernaast de video die Anita heeft opgenomen en laat je inspireren.

Daghost

Anita Witzier

Anita Witzier is presentatrice en in 2007 onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster. Anita wordt in 2011 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze ontving deze onderscheiding voor haar vrijwillige inzet als ambassadeur voor het Reumafonds.
Keynote spreker

Marcel Levi

Marcel Levi is internist bij Amsterdam UMC en hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL. Marcel is één van de meest toonaangevende persoonlijkheden in de Nederlandse gezondheidssector, hij komt vertellen over zijn visie op de zorg.

anita-witzier-1
Marcel-Levi
Hoe pas je kracht van verbinding toe

Paneldiscussie

Tijdens de paneldiscussie gaan vier praktijkdeskundigen vanuit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en ggz op het scherpst van de snede met elkaar in gesprek over de kracht van verbinding.

Denk hierbij aan verbinding tussen medewerkers, met cliënt / patiënt en zijn of haar omgeving en tussen zorginstellingen en ketenpartners. Geloof ons, hier is genoeg inspiratie uit te halen voor jouw organisatie!

Interactief aan de slag

Break-out sessies

Volgens deelnemers elk jaar een hoogtepunt in ons programma: de break-out sessies. Ook dit jaar hebben we weer mooie onderwerpen waarmee we graag met jullie aan de slag gaan:

+ Communicatie en AI binnen de gezondheidszorg (met SDB Octopus)
+ De kracht van het informele netwerk
+ Data en intelligentie: een mensgerichte aanpak 
+ De cliëntreis binnen de jeugdzorg
+ Digitale verbinding in de praktijk

Bekijk hier de aftermovie van DIZ Day 2022